Welkom bij Whโ€™s next

De app is nog niet gekoppeld aan Firebase. Vul eerst de Firebase-webconfiguratie in firebase-config.js in.

Foto bij de dagplanning

Instellingen

Weergave

Je keuze wordt meteen toegepast en op dit apparaat bewaard.

Privacy

Bepaal wat anderen op je profiel kunnen zien. Je eigen gegevens blijven voor jou zichtbaar.

Uitgevinkt betekent verborgen. Je naam en lidmaatschap blijven zichtbaar in de groepen waar je deel van uitmaakt.

Meldingen

Kies welke meldingen meetellen bij het belletje in de app. Alles staat standaard aan. Uitnodigingen en verzoeken blijven bereikbaar via Meldingen, ook als je hun melding uitzet.

Rekening
Foto uit de groepschat

Evenement verwijderen?

Toevoegen aan agenda

Alleen dit evenement wordt toegevoegd. Controleer de herinnering na het importeren in je agenda.

Nieuw evenement

Je account definitief verwijderen?

Dit kan niet ongedaan worden gemaakt. Groepen van andere leden blijven bestaan. Gedeelde bedragen blijven zichtbaar met โ€œVoormalig lidโ€ in plaats van je naam.

Je groepsbeheer gaat automatisch naar het lid dat het langst lid is. Ben je het enige lid, dan wordt die groep met haar inhoud verwijderd.

Tekst die anderen over jou hebben geschreven en kopieรซn die iemand heeft gedownload verdwijnen hierdoor niet automatisch. Neem contact op als je daar een vraag over hebt.

Groep definitief verwijderen

Alle betalingen en historiek verdwijnen. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt.

Vriendschap wijzigen

Jullie blijven lid van dezelfde groepen. Evenementen, kosten en groepsberichten blijven daar voor jullie allebei zichtbaar.

SAMEN IETS PLANNEN

Nieuwe vriend

Nodig een vriend uit via e-mailadres of kies iemand uit je groepen. Jullie worden pas vrienden na acceptatie.


Evenementinstellingen

Hoe wordt de rekening betaald?

Gegevens wijzigen

Deze wijziging geldt alleen voor dit evenement.

Leden krijgen een melding in de app.

Evenement overslaan

Alleen dit evenement gaat niet door. De volgende herhaling en betalingsbeurt blijven behouden.

Profiel ladenโ€ฆ

Beheer

Gemeenschappelijke vrienden

Gemeenschappelijke groepen

Beheer

Aanwezigen aanpassen

Toegevoegde en verwijderde personen krijgen een melding in de app.